Αυτόματος Πωλητής

Η εξυπηρέτηση των πελατών σε 24ωρη και καθημερινή βάση είναι στην εποχή μας ιδιαίτερα σημαντική. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας προσφέρει στους οδηγούς σιγουριά και εξάλειψη της ανάγκης για προγραμματισμό του ανεφοδιασμού.

Η δομή του αυτόματου πωλητή προσφέρει δυνατότητες ανεφοδιασμού με:

  1. χαρτονομίσματα
  2. πιστωτικές κάρτες (EMV & μαγνητικές)
  3. προπληρωμένες κάρτες ή tags
  4. κάρτες ή tags οδηγών που επιτρέπουν αγορά με πίστωση
  5. tags υπαλλήλων του πρατηρίου

Η βασική έκδοση του αυτόματου πωλητή υποστηρίζει χαρτονομίσματα έως και 50€ ενώ διατίθενται εκδόσεις που υποστηρίζουν χαρτονομίσματα μέχρι 200€. Η έκδοση που υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες διαθέτει αναγνώστη καρτών με πιστοποιήσεις EMV και PCI PED και είναι έτοιμη για διασύνδεση με τράπεζα που διαθέτει τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Ο ελβετικής κατασκευής αποδέκτης χαρτονομισμάτων εγγυάται τόσο την απόρριψη των πλαστών χαρτονομισμάτων, όσο καλής απομίμησης και είναι αυτά, όσο και τη μακροζωία της συσκευής με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Εκτός της υποστήριξης ανεφοδιασμών με έναν από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής, ο αυτόματος πωλητής της Logicom είναι, ακόμη και στη βασική του έκδοση, έτοιμος να υποστηρίξει προγράμματα επιβράβευσης τακτικών πελατών (Bonus card, loyalty), είτε με μαγνητικές κάρτες, είτε με κάρτες προσέγγισης ή tags.

Ο αυτόματος πωλητής είναι βαριάς κατασκευής, με ιδιαίτερες προδιαγραφές ασφαλείας και προσφέρεται σε δύο τύπους: